schenider

EMPRESES I ORGANITZACIONS BiTiBi

SCHNEIDER ELECTRIC de Sant Boi, una altra empresa interessada a col·laborar amb BiTiBi

El passat 20 d’abril vam visitar la seu de l’empresa Schneider Electric a Sant Boi, amb més de 600 treballadors, que es va interessar pel projecte BiTiBi.cat.

L’empresa, impulsora d’altres iniciatives ambientals, es mostra disposada a esdevenir empresa col·laboradora del projecte BiTiBi per difondre i promoure la combinació de tren i bici entre els seus treballadors.

Preveu també realitzar un “Try a bike day” al juny per provar el recorregut fins a l’estació de FGC amb bicicletes elèctriques entre alguns dels seus treballadors i es mostra a l’expectativa de l’acondicionament de l’aparcament de bicicletes de l’estació de Sant Boi per estudiar el possible ús de la flota de bicicletes elèctriques.

L’empresa, a més, preveu la instal·lació de carregadors per a bateries elèctriques a les seves àrees d’aparcament.