Cessió de bicicletes elèctriques a empreses de Sant Boi

anunci-05

El projecte BiTiBi avança. A Sant Boi, després de la instal·lació de l’aparcament de bicis a l’estació de FGC, s’iniciarà el proper dimarts 18 d’octubre el programa de cessió de bicicletes elèctriques per a empreses.

De moment ja són 3 les empreses que iniciaran el programa de cessió: Promaut, Parc Sanitari i Fundació Marianao. Les empreses interessades en disposar gratuïtament de 2 bicicletes elèctriques durant 3 mesos per a desplaçaments laborals dels treballadors, preferent combinats amb FGC, podeu contactar amb l’equip del projecte BiTiBi per informar-vos i sol·licitar la inscripció al programa. http://bitibi.cat/contacte/

  • El primer període (octubre-desembre 2016) de cessió de bicicletes comença la setmana vinent i encara queda una plaça per assignar.
  • Pel segon període (gener-març 2017) encara resten les 4 places disponibles.

Les empreses que vulguin participar del programa de cessió de bicicletes elèctriques hauran de registrar-se al web bitibi.cat, des d’on es gestionarà l’assignació de bicicletes.

En cas que hi hagi més de 8 empreses interessades en participar, es seleccionaran aquelles que tinguin més treballadors que puguin fer-ne un ús combinat amb FGC.