Entrega de bicicletes BiTiBi als guanyadors dels sorteigs

La setmana passada es va fer entrega de les bicicletes a les persones usuàries del Servei BiTiBi que van guanyar cadascun dels sorteigs promocionals del projecte BiTiBi.

En Pau, guanyador del sorteig fet entre els usuaris que van respondre l’enquesta BiTiBi, va rebre la bicicleta elèctrica plegable a les instal·lacions del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, on treballa.

20170712_134209 20170712_134313 20170712_134553

La Beatriz, guanyadora del sorteig fet entre els usuaris BiTiBi que van penjar la seva foto a les xarxes socials, va recollir la bicicleta elèctrica BH Evo Jet a la botiga de VAIC de Sant Cugat.

20170713_202546 20170713_202619

Enhorabona a les persones guanyadores, esperem que puguin gaudir i  fer ús d’aquestes bicicletes elèctriques en els seus desplaçaments quotidians.

RESULTAT DEL SORTEIG DE BICICLETES BiTiBi

Les persones que han resultat guanyadores del sorteig de les dues bicicletes del projecte BiTiBi.cat fet avui dijous 6 de juliol són:

PAU BERMÚDEZ GONZÁLEZ del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu (Sant Boi del Llobregat), que com a usuari que ha respost l’enquesta de valoració del servei BiTiBi, s’emporta la bicicleta elèctrica plegable.

bici sorteig

BEATRIZ FRANCÉS ALONSO, de l’Associació de Pimes de Sant Cugat, del SC Trade Center (Sant Cugat del Vallès) , que per haver penjat la seva foto a les xarxes socials, s’emporta la bici elèctrica BH Evo Jet.

bh-evo-jet

 

Des de l’equip BiTiBi.cat ens posarem en contacte amb les dues persones guanyadores per gestionar el lliurament del es bicicletes.

PENJA LA TEVA FOTO BiTiBi I GUANYA UNA BICI ELÈCTRICA

Si la teva empresa està registrada al projecte BiTiBi.Cat i ets una persona usuària del servei BiTiBi, pots guanyar una bici elèctrica de darrera generació. Només has de penjar a facebook o twitter una foto teva amb la bici de la flota BiTiBi davant l’estació de FCG de Sant Cugat o Sant Boi,o davant la teva empresa. Etiqueta-la amb @BiTiBiCat (twitter) o @BiTiBi.Cat (facebook) i entraràs al sorteig d’una bici elèctrica BH EVO Jet valorada en 2.499,90€.
El sorteig es farà entre les persones que hagin piulat la seva foto durant el període de les proves pilot.

sorteig 2 04 fb sorteig 2 04 tw

Cessió de bicicletes elèctriques a empreses de Sant Boi

anunci-05

El projecte BiTiBi avança. A Sant Boi, després de la instal·lació de l’aparcament de bicis a l’estació de FGC, s’iniciarà el proper dimarts 18 d’octubre el programa de cessió de bicicletes elèctriques per a empreses.

De moment ja són 3 les empreses que iniciaran el programa de cessió: Promaut, Parc Sanitari i Fundació Marianao. Les empreses interessades en disposar gratuïtament de 2 bicicletes elèctriques durant 3 mesos per a desplaçaments laborals dels treballadors, preferent combinats amb FGC, podeu contactar amb l’equip del projecte BiTiBi per informar-vos i sol·licitar la inscripció al programa. http://bitibi.cat/contacte/

  • El primer període (octubre-desembre 2016) de cessió de bicicletes comença la setmana vinent i encara queda una plaça per assignar.
  • Pel segon període (gener-març 2017) encara resten les 4 places disponibles.

Les empreses que vulguin participar del programa de cessió de bicicletes elèctriques hauran de registrar-se al web bitibi.cat, des d’on es gestionarà l’assignació de bicicletes.

En cas que hi hagi més de 8 empreses interessades en participar, es seleccionaran aquelles que tinguin més treballadors que puguin fer-ne un ús combinat amb FGC.

Com serà l’aparcament de bicis a l’estació de FGC de Sant Boi?

En el cas de Sant Boi és FGC qui ha desenvolupat el projecte, amb capacitat per a 24 bicicletes però amb possibilitats d’ampliació en cas que la demanda ho justifiqui.

S’ubicarà en un espai actualment exterior existent entre l’edifici de l’estació i el bar.

Comptarà amb un sistema d’aparcament en doble alçada, similar al de la Bici-Estació de Sarrià (fotos).

També es preveu tenir-lo enllestit per a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016 I, anàlogament al cas de Sant Cugat, el control d’accés serà compatible i gestionat pel servei Bicibox de l’AMB.

aparcament sant boi

Com serà l’aparcament de bicis a l’estació de FGC de Sant Cugat?

Els serveis tècnics municipals, en coordinació amb l’equip de BiTiBi, han desenvolupat un projecte d’aparcament segur per a bicicletes. La capacitat total de l’espai destinat és de 300 places, tot i que es preveu un desenvolupament en diferents fases. Per al setembre de 2016 es preveu tenir arranjat un espai que doni servei a 75 bicicletes, i anar-lo ampliant a mesura que la demanda així ho justifiqui. El control d’accés serà compatible amb el servei Bicibox de l’AMB, I, de fet, es preveu que en una segona fase sigui gestionat pel mateix servei Bicibox.

ubicació aparcament

aparcament sant cugat

schenider

EMPRESES I ORGANITZACIONS BiTiBi

SCHNEIDER ELECTRIC de Sant Boi, una altra empresa interessada a col·laborar amb BiTiBi

El passat 20 d’abril vam visitar la seu de l’empresa Schneider Electric a Sant Boi, amb més de 600 treballadors, que es va interessar pel projecte BiTiBi.cat.

L’empresa, impulsora d’altres iniciatives ambientals, es mostra disposada a esdevenir empresa col·laboradora del projecte BiTiBi per difondre i promoure la combinació de tren i bici entre els seus treballadors.

Preveu també realitzar un “Try a bike day” al juny per provar el recorregut fins a l’estació de FGC amb bicicletes elèctriques entre alguns dels seus treballadors i es mostra a l’expectativa de l’acondicionament de l’aparcament de bicicletes de l’estació de Sant Boi per estudiar el possible ús de la flota de bicicletes elèctriques.

L’empresa, a més, preveu la instal·lació de carregadors per a bateries elèctriques a les seves àrees d’aparcament.