Suport a les empreses

Per tal que les empreses puguin conèixer el projecte BiTiBi, els avantatges de promoure l’ús combinat del tren i la bicicleta per accedir als centres de treball, i les diverses mesures que poden impulsar per fer-ho, des de l’oficina catalana del projecte BiTiBi, us oferim informació i actualització del projecte BiTiBi a Catalunya a través del web BiTiBi.cat i els perfils de facebook i twitter. També podeu contactar directament per correu electrònic a info@bitibi.cat, al 659 37 75 22, o bé demanant una reunió per conèixer amb més profunditat el projecte i resoldre els dubtes que tingueu.

A les empreses dels municipis de Sant Cugat i Sant Boi interessades en promoure aquesta opció de mobilitat, us oferim la possibilitat de registrar-vos gratuïtament com Empreses Col·laboradores del projecte BiTiBi. El registre com a empresa col·laboradora us permetrà:

  • Rebre el butlletí informatiu del projecte BiTiBi.cat per estar al corrent de les novetats.
  • Aparèixer al llistat d’Empreses Col·laboradores del projecte BiTiBi.
  • Disposar sense cap cost d’eines i recursos per difondre aquesta opció de mobilitat entres les persones de la vostra empresa/organització.
  • Disposar d’un “Try a bike day” gratuït per la vostra empresa:
    1. oferint la possibilitat a un grup de treballadors (fins a 10 persones) de provar el desplaçament amb bicicletes elèctriques des de l’estació de FGC fins a l’empresa.
    2. acompanyant els participants, orientant-los en la selecció de l’itinerari més adequat i amb recomanacions per circular de forma segura.
    3. avaluació de l’experiència, amb espai per a resoldre dubtes amb un pica-pica.

A més, com empresa col·laboradora del projecte BiTiBi, podreu entrar en el programa de cessió de bicicletes elèctriques de la flota BiTiBi per als desplaçaments de l’estació de FGC al vostre centre de treball, amb un període inicial de tres mesos sense cap cost per a l’empresa.

Accediu al formulari de registre d’Empreses Col·laboradores del Projecte BiTiBi